Over ons

Wij zijn een groepje AZ- supporters die een hekel hebben aan de combiregelingen van clubs. In de ogen van de clubs en vooral in die van de overheid (op alle niveau's) zijn alle voetbalsupporters hooligans (ook wel boefjes genaamd). Dat het ook anders kan laten wij wekelijks zien.

We hebben deze site opgezet om te laten zien dat het voetbal niet alleen over rellen gaat. We treinen tweewekelijks naar een vreemde stad om ruim voor de wedstrijd een biertje (lees: heel veel bier) te drinken in een plaatselijke kroeg. Vervolgens nemen we plaats in een thuisvak, alwaar we ons als goede gasten gedragen.

Ons team bestaat uit drie vaste mensen, maar we krijgen regelmatig versterking van anderen. GrandMaster T. , My Style en Huiswaard vormen de directie. GMT en My Style zijn ook de twee vaste fotografen. We krijgen vaak versterking van Johannes, die zelf verantwoordelijk is voor AZjeugd.nl

De site bestaat inmiddels al ruim een jaar en in dat jaar hebben we flink aan naamsbekendheid gewonnen. Volgens onze vrienden van Nedstat hebben we in deze periode al meer dan 140.000 bezoekers gehad en daar zijn we toch wel een beetje trots op.

Zoals jullie bij de onmisbare links zien staan daar een NAC, een Feyenoord en een PSV site bij. Vooral de combilozen en de Feyenoord treingroep hebben dezelfde filosofie als wij: veel zuipen en treinen. We kunnen dan ook niet ontkennen dat zij een inspiratiebron voor ons zijn geweest.

Veel meer valt er eigenlijk niet te vertellen, onze hobby's kunnen jullie terugzien op de foto's ;-) Wij wensen alle bezoekers van onze site veel plezier bij het bekijken van de foto's!